Kendime Erkek Arkadaş Arıyorum, erkek arkadaşımı kendime nasıl bağlarım *2021

Kendime Erkek Arkadaş Arıyorum

Adım Selin Yıldız Yaşım 25 Burcum Kova Kilom 79 Boyum 1.70 Kendime Uygun Erkek Arkadaş Arıyorum Kendime Uygun Yakışıklı Bir Ev Arkadaşı Arıyorum Benimle Telefondan Gece Gündüz Konuşabilecek Kendisini Daha İyi Tanıyabileceğim Bi Erkek Arkadaş, Sevgili Arıyorum Benimle Konuşurken Para Maddiyat Umurunda Olmayacak Takıntısız Bi Erkek Arkadaş Arıyorum Kriterlerim ;
Adam Olsun Güzel Sevsin Aşk Nedir Bilsin Sevmesini İyi bilsin yeter eğer kriterlerime uyuyorsan ve bana talipsen beni aşşağıdaki “Dahili Numaram”dan arayabilirsin 1.70 Boyunda 25 Yaşında Fiziği Olgun Bi Bayanım Fransada Yaşıyorum Çocuğum Yok Ve Evli Değilim Hiç Evlenmedim
Dahili Numaram

Adı: Selin
Yaş: 25
Burcu: Kova
Boy: 1.70
Kilo: 79
Medeni Hali: Bekar
Yaşadığı Yer: Fransa
Telefon: 0044 560 18 36 18 (yurtdışı)

Kendime Erkek Arkadaş Arıyorum, Kendime Erkek Arkadaş, Arıyorum, erkek arkadaş arayan bayan, kadın erkek arıyor, kendime uygun kız, kendime uygun erkek

İslami Evlilik Sitesi & İslami Evlilik

Arkadaşlık Siteleri - Arkadaşlık Sitesi

Bayan Arkadaş, Arkadaşlık

Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri - İslami Evlilik Ve Arkadaşlık Sitesi

Engelliler Evleniyor - Engelli Sevgili Arayanlar

Bilimsel Evlilik - Evlilik Sitesi

Bedava İlan Ver - İlan Nasıl Verilir

Ciddiask - Tanış Kaynaş

Arkadaş Bul - Partner Bul

Kapalı Bayanlarla Sohbet - Kadınlarla Tanışma Siteleri

19 comment
Yusuf says: - Kasım 19, 2018, 12:10 am

Gerçekten sevecen sevmeye sevilmeye mutlu olmaya hasret daha çok mutlu etmeyi hayatı birlikte paylaşmak isteyen biriyim

Akın says: - Şubat 17, 2019, 12:25 pm

Merhaba ben akın samsun bafrada yasiyorum hic evlenmedim sekse doyamıyorum boyum 185kilom73 siportip yapıdayım gözlerim kahverengi yaşım 40ıleriye dönük bir bayan arkadaş arıyorum mutlu yapmak istiyorum mutlu olmak istiyorum önemli olan saygı sevgi dürüstlük yalansiz dolan olmayan birliktelik arıyorum lütfen cittih olan arasın beni erkekler aramasın tel0538 4023670beni vasaptanda ulaşabilir niz lütfen cittih olan arasın beni erkekler aramasın tel0538 4023670 sekse doyamıyorum ben açık sözlüyüm sekse doyamıyorum saygılar sunarım

tolga says: - Mart 15, 2019, 12:43 am

selam kizlar bayanlar ben tolga arayin mesaj atin goruselim antalya veya her yer olur 0546 894 61 88

tolga says: - Nisan 10, 2019, 11:27 pm

Selam kizlar ben tolga arayin veya mesaj atin goruselim antalya veya her yer olur 0546 894 61 88

tolga says: - Nisan 26, 2019, 12:13 am

selam kizlar bayanlar ben tolga arayin veya mesaj atin goruselim antalya veya her yer olur 0546 894 61 88

Koray Keskin says: - Mayıs 2, 2019, 6:06 am

Slm gizli ve güvenli Aşk ilgili sevgi mutluluk arkadaş dost sevgili arayan bayanlar msj atın 0543 716 95 64 Isparta Denizli Antalya bayanlar msj atın aramayın ???

Ramazan says: - Mayıs 17, 2019, 11:20 am

Selam bayanlar arayınız tanşalim şanlıurfa bayan arkadaş arıyorum

atakan says: - Mayıs 29, 2019, 1:13 pm

Görüşem başı maddi destek verceğim , temizliğe ve gizliliğe önem veren, kısa süreli görüşme yapabilirim diyen öğrenci, evli bekar kapalı bakire dul olabilir…
detyaları :emsalsiz_ist@hotmail.com

MrbSedat Durmaz says: - Temmuz 2, 2019, 9:55 pm

Slm

M.Adem says: - Temmuz 6, 2019, 6:56 am

Merhaba ben mert 36 yaşındayım Uşak’ta yaşıyorum gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı arıyorum tel=05071647673

ANTALYA EMRAH5313650820 says: - Temmuz 22, 2019, 1:18 pm

ANTALYA EMRAH BAYANLARA PARTNER 5313650820

ömer says: - Temmuz 28, 2019, 4:11 pm

Adım ömer yaşım 33 hatay da yaşıyorum.
Devlet kurumunda makina operatörüyüm.
Boy 181 kilo 80 bekarım
No 05465484881

Baris says: - Temmuz 29, 2019, 6:00 pm

Selam 34 yas kastamonu bayanlara maddi destek olurum yas ve sehir farketmez iso_37_84@hotmail.com

Emre says: - Ağustos 1, 2019, 7:34 am

İstanbul yaş 22 0535 571 54 85 sadece WhatsApp

Tolga says: - Ağustos 8, 2019, 11:13 pm

Slm ben Tolga hataydan dürüst ve güven dolu biriyim kendine güveni olan ciddi aşk arayan 25 ila 35 yaş arası elit bayan arkadaş arıyorum tanımak isterseniz iletişim no 0542 282 5530

Mertadm says: - Kasım 5, 2019, 5:58 pm

Merhaba ben mert a yaşım 36 Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. Kendinden emin ciddi ne istediğini bilen evlilik için Yuva kurmak için burdayım diyen güzelliği bekliyorum TEL:05071647673

ugur says: - Kasım 9, 2019, 6:40 pm

slm hoş tatlı bakımlı yalnız mutsuz kendine yalnız ve mutsuz hisseden tüm bayanlar arayın tanışalım wasap var 0534 853 71 35

Mehmet says: - Kasım 16, 2019, 12:23 pm

Ben mehmet konya 57yas canıgönülden dürüst her konuda paylasimci arkadaş dost ama zaman neyi gosterir bilemeyiz 05382908060

ENES 0505 823 56 23 says: - Ocak 3, 2020, 2:04 pm

SLM TATLI VE HOŞ BAYANLAR BEN ENES 0505 823 56 23