Gezmek için arkadaş arıyorum, En iyi gezme arkadaşi nerede bulunur2021

Gezmek için arkadaş arıyorum

gezmek-için-arkadaş-arıyorum Gezmek için arkadaş arıyorum, En iyi gezme arkadaşi nerede bulunur2021 Arkadaş Arayan Bayanlar

arkadaş arıyorum

Merhaba arkadaşlar ben istanbul da yaşıyorum aslen sinopluyum isim burcu ve burada gezmek için ve eğlenmek için arkadaş arıyorum diye ilan veriyorum. Ben yaklaşık 15 yıldır istanbul da yalnız yaşayan bir bayanın ve burada samimi bir erkek arkadaş ile gezmek ve arkadaşlık kurmak için ilan veriyorum.

En iyi gezme arkadaşi nerede bulunur

Tabi benim de canım gezmek ve eğlenmek ister ama ne yazık ki böyle beni gezdirecek erkek arkadaş bulamıyorum. En iyi gezme arkadaşi nerede bulunur  Neden erkek arkadaşlar beni istanbulu gezdirmiyor. Şimdi bir daha diyorum gezmek için erkek arkadaş arıyorum var mısın?

Hadi beyler beni gezdiremek isteyen nazik beyleri yorumlara bekliyorum.

İslami Evlilik Sitesi & İslami Evlilik

Arkadaşlık Siteleri - Arkadaşlık Sitesi

Bayan Arkadaş, Arkadaşlık

Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri - İslami Evlilik Ve Arkadaşlık Sitesi

Engelliler Evleniyor - Engelli Sevgili Arayanlar

Bilimsel Evlilik - Evlilik Sitesi

Bedava İlan Ver - İlan Nasıl Verilir

Ciddiask - Tanış Kaynaş

Arkadaş Bul - Partner Bul

Kapalı Bayanlarla Sohbet - Kadınlarla Tanışma Siteleri

13 comment
Turan kayseri 05523367078 says: - Eylül 28, 2020, 9:24 pm

Mrhb ben turan kayseriden 174 boyundayim 35 yas 70 kilodayim sakin karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amacin cok onemli oldugunu dusunuyorum her turlu arkadasligada acik oldugumu belirtmek isterim acik sozlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisma gorusmek isterim saygilar irtibat 05523367078

ugur says: - Ekim 3, 2020, 8:14 pm

534 853 71 35 slm bayanlar tanisalim wasap var 534 853 71 35

wxm05443139173 says: - Ekim 10, 2020, 3:48 am

merhaba ciddi bayanlar tanışalım bekarım yalnız yaşıyorum 05443139173

Hakan says: - Kasım 14, 2020, 12:45 am

Slm burcu ben ümraniyeden hakan tanışabiliriz tatlım

ENES 0505 823 56 23 says: - Kasım 14, 2020, 1:01 pm

SLM KIZLAR BEN ENES 0505 823 56 23

TELDE TANIŞMAK SAATLER YAŞAMAK İSTEYEN KENDİNE GÜVENEN BAKIMLI HOŞ VE GÜZEL BAYANLAR SİZİ BU NUMARADA BEKLİYORUM.ÖZELE AÇIK ARAYAN PİŞMAN OLMAZ…
ENES 0505 823 56 23 SADECE BAYANLAR LÜTFENNN

wxm05443139173 says: - Kasım 28, 2020, 9:36 pm

merhaba bünyamin ben istanbul bekarım bayanlarla tanışmak istiyorum 05443139173

Akın says: - Aralık 4, 2020, 10:09 pm

Merraba hanfendi nasılsınız ben akın samsun bafrada yasıyorum hic evlenmedim boyum 185 kilom 73yaşım 40 esmerim siportip yapıdayım önemli olan saygı sevgi dürüstlük karşılıklı anlayış hoş görü her şeyin başı güven saygı sevgi dürüstlük karşılıklı anlayış hoş görü tel 05384023670t sevmek sevilmek isterim sevgiye çok ihtiyacim var karsimdaki bayan arkasima sevgimi vazlasihla veririm teşekkür ederim beni vassaptan da yaza bilirsiniz teşekkür ederim Tel 05384023670

ekrem karafağ says: - Aralık 5, 2020, 8:07 pm

Ara tanışalım ben Ekrem İstanbul Pendik teyim yaşım 55 yeni emekli oldum anlayışlı sakin bayanların değerini bilen ve onlara nasıl davranacağını bilen bayım beni anlayacak ve benim ile iyi zaman geçireceğimiz değerli samimi bir bayan arkadaş arıyorum bayanlardan çağrı bekliyorum saygılar dilerim 05468172522

Tolga says: - Aralık 12, 2020, 2:28 pm

Selam ben Tolga hataydan ciddi anlamda aşk yaşamak ve gerçek bir dostluk kurmak isteyen 30 ila 38 yaş arası bayan arkadaş arıyorum tlf 0542 282 5530

Salih says: - Aralık 14, 2020, 3:58 pm

Mrhb merhaba ben Salih 1 75, boy 75 kilo bayan arkada arıyorum bana ulasin memnun kalacaginiz bir atkadaslik isteyen bayanlar irtibat 05544647424

ramazan soylu says: - Ocak 6, 2021, 9:20 am

MERHABALAR
Bende bunda bir hayır var dedim , şansımı denemek istedim. Tanışmaktan ne kaybederiz.

    ramazan soylu says: - Ocak 6, 2021, 10:42 am

    Evli bir erkek neden mutluluğu ve huzuru başka bir kadın da arar ?

ayşe says: - Mart 18, 2021, 3:49 pm

merhaba ben ayşe dulum beni gece ara 5077