Facebook Erkek Arkadaş Arıyorum, Erkek Arkadaş Arıyorum Facebook 2021 Güncel

Facebook Erkek Arkadaş Arıyorum

Merhaba Dul bayan ım facebook sohbet veya facebook arkadaş ekleyecek erkek arkadaş arıyorum whatsapp sohbet den sohbette edebiliriz önemli olan anlaşabilmek dul güzel alımlı ilgi çekici bir bayanım beni sevecek kllarında sımsıkı sarılacak kalbimi kazanacak değer verecek erkeklerle tanışmak istiyorum dileyen herkes bana mesaj gönderebilir tekliflere açığım.

Erkek arkadaş arıyorum facebook

Yorumda kendinizi tanıtın sizlere dönüş yapacağım.

 

facebook sohbet, whatsap sohbet, facebok bayan arkadas, facebook kız arkadaş, facebook erkek arkadaş, erkek arıyorum, kız arıyorum

İslami Evlilik Sitesi & İslami Evlilik

Arkadaşlık Siteleri - Arkadaşlık Sitesi

Bayan Arkadaş, Arkadaşlık

Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri - İslami Evlilik Ve Arkadaşlık Sitesi

Arkadaşım Nerede - yandex sohbet

Bilimsel Evlilik - Evlilik Sitesi

Bedava İlan Ver - İlan Nasıl Verilir

Arkadaslik Testi - Arkadaşlik Testi

Arkadaş Ara Bul - Arkadaş Ariyorum

Evli Erkek Arıyorum - Kadınlarla Tanışma Siteleri

Ev arkadaş - Ev Arkadaşı

Ev arkadaşı ilanları - Ev Arkadaşı Arıyorum

30 comment
Özgür says: - Nisan 15, 2019, 8:30 pm

Merhaba ben özgür İstanbu anadolu yakası sancaktepe oturuyorum bekarım daha önce hiç evlik yapmadım bu benim facebook poyraz lodos dur

Faruk says: - Nisan 16, 2019, 11:17 pm

Selam ben faruk seninle tanismak isterim

Serdal says: - Nisan 25, 2019, 12:06 am

Merhaba güzelim ben serdal, eğer tanışmak istersen facebook adresim serdal derin, bekliyorum canım.

    Muhammed Yıldız says: - Mayıs 4, 2019, 10:25 am

    merhaba ben muhammed Sizinle Tanışmak İsterim Hanımefendi https://arkadasariyor.com

      morgul yegenim says: - Temmuz 16, 2019, 2:50 pm

      slm ben gulcan almaniyada nurunberg te kaliyordum ama iki hafta once bulgaristana geri dondum citi evlilik arayan beyler benim gibi bana alman hatimdan ulsa bilir tel numaram veya wapsapa00491639458207

enes says: - Mayıs 30, 2019, 10:17 pm

Selamün aleyküm Merhaba ben enes yıldız samsunluyum çarşamba Salıpazarı Gökçeli köyündenim istanbul da oturuyorum Üsküdar da ikamet ediyorum yaşım 28 dürüst biriyim Allah korkusu olan biriyim yalan konusmam yalan dolanla işim olmaz ben sevgili saygılı bir Allahin kuluyum gezmeyi severim televizyon izlemeyi severim dini ilahi arabesk rap dinlerim şarkı sözleri yazmayı severim sevgi aşk ayrılık üzerine sözler şarkılar bestelerim sevdiğim sonuna kadar ömürlük severim ilk önce Allah çok severim daha sonra ailemi severim daha sonra da sevdiğim sevip sayarim. Önemli olan güzellik değil önemli olan iç güzellik insanin kalbinin tertemiz saf olması ileri dönük sevgili Arkadaş Arıyorum Allaha emanet olun. Telefon numaram 05413602615 Whatsap dan ulaşabilirsiniz.

    morgul yegenim says: - Temmuz 16, 2019, 2:50 pm

    slm ben gulcan almaniyada nurunberg te kaliyordum ama iki hafta once bulgaristana geri dondum citi evlilik arayan beyler benim gibi bana alman hatimdan ulsa bilir tel numaram veya wapsapa00491639458207

Kenan says: - Haziran 10, 2019, 1:01 pm

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Ahmet says: - Haziran 15, 2019, 5:10 pm

Selam ben Ahmet İstanbul’dayım tanışmak isterim

Ersin says: - Haziran 16, 2019, 12:25 pm

Merhaba onca insanin arasinda kendimi yalniz hissediyorum benimde konusup dertlesebileceyim birine ihtiyacim var ne dersiniz

Mustafa says: - Haziran 26, 2019, 9:47 am

Merhaba nasılsınız ben seni tanımak isterim yardımcı olurum tel yaziyim wasapdan yazisalim telim 05397959911

Selim buhsink says: - Haziran 26, 2019, 10:37 pm

Merhaba ben selim buhsink İstanbul avrupa yakasında bağcılar da otuyorum 27 yaşındayım gerçekten konuşmak istiyorum 0553 636-6547

Selim buhsink says: - Haziran 26, 2019, 10:37 pm

Merhaba ben selim buhsink İstanbul avrupa. yakasında bağcılar da otuyorum 27 yaşındayım gerçekten konuşmak istiyorum 0553 636-6547

Selim buhsink says: - Haziran 26, 2019, 10:38 pm

Merhaba ben selim buhsink İstanbul avrupa yakasında.
bağcılar da otuyorum 27 yaşındayım gerçekten konuşmak istiyorum
0553 636-6547

ömer says: - Temmuz 4, 2019, 12:09 pm

Merhaba ben Ömer Kony merkezde otuyorum 43 yaşındayım gerçekten konuşmak istiyorum 0554 919 03 36

Sercan Toprak says: - Temmuz 18, 2019, 10:16 pm

Merhaba ben sercan mugla da oturuyorum 20 yasindayim dusunurseniz araya bilirsiniz 05435180853

Baris says: - Temmuz 29, 2019, 12:22 am

Selam 34 yas kastamonu bayanlara maddi destek olurum yas ve sehir farketmez iso_37_84@hotmail.com

Hakan says: - Ağustos 19, 2019, 7:23 pm

Slm bayanlar istanbul anadolu yakasından hakan ben yaş 40tanışmak isteyen istanbullu olgun bayanlar arayın tanışalım hakan 0551 1106131

mehmet says: - Kasım 2, 2019, 2:04 pm

Slm ys 50 Van ciddi bir arkadaşlık olgun bayanların msj yada çağrılarını bekliyor 05369880194

Erkal says: - Kasım 2, 2019, 8:00 pm

Selamlar ben denizli’den yaşım 44 bekarım arayisim asla yalan menfaat olmadan dürüstlük güven samimiyet saygı sevgi hoşgörü anlayış gizlilik sadakat ortamında ama reel ama en azından telefondan tek bir bayanla tanışmak düzenli düzeyli ilişki her anı yaşamak dostluk sirdaslik sevgili olmak özel anlar yaşamak yalnızlığı mutsuzluğu paylaşmak ortak olmak vs eğerki gerçektende adam gibi adam olgun dürüst güvenilir ön yargılı olmayan dürüstlüğe güvene temizliğe gizliliğe önem veren samimi sırdaş saygılı seviyeli sadık birinle gerçekten ama gerçektende tanışmak isteyen daima guvenebilcegim ciddi yalan olmayan dürüst güvenilir samimi sırdaş gizliliğe önem veren bayan varsa gerçektende varsa yaş şehir boy kilo bekar boşanmış vs sorun olmaz kendinizi tanıtan mesaj atın tanışalım WHATSAPP VARDIR NOT ŞUAN İÇİN EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM AYRICADA KESİNLİKLE YURT DIŞINDAN ARAYAN MESAJ ATAN KESİNLİKLE OLMASIN LINE ARAMA MESAJLAŞMA UYGULAMASI’DA VARDIR ..0545.255.2064..

Remzi says: - Kasım 10, 2019, 10:33 pm

Remzi ben 190 boyunda esmer biriyim maddi durum iyi yaş 34

ENES 0505 823 56 23 says: - Kasım 22, 2019, 6:59 pm

SLM TATLI VE HOŞ BAYANLAR BEN ENES 0505 823 56 23

ENES 0505 823 56 23 SAĞLICAKLA KALINNN…

erdem says: - Aralık 16, 2019, 2:24 pm

istanbul avrupa yakasından 40 yasında kendi işi olan evli biriyim..istanbul AVrupa yakasından tercihen yada gelirim. diyen gizliliğe ve temizliğe önem veren bir kişi tanışmak, görüşme başı destek vermek şartı ile esc olamayan evli bekar kapalı öğrenci olabilir bir kişi ile görüşmek isterim
mudur5701@gmai

arkadasariyor says: - Ocak 6, 2020, 12:22 am

yorumlar günceldir

Gokhan says: - Mayıs 24, 2020, 12:52 am

Selam
Seninle tanışmak isterim…
Facebook Fenerbahçe bayrağı olan Gökhan Gökoğlu

Emre says: - Haziran 28, 2020, 11:19 pm

Merhaba ismim emre 25 yaşındayım Mersin’de yalnız yaşıyorum akıllı ,güçlü güvenilir ve temiz bir bey’im bir erkekten beklenen herşeyi karşılamaya hazırım amacım hoş sohbet samimi tavirlar kendimi gelecekteki yaşamımda gelistirmek istiyorum görüşmek istersen seyahat enelim yok 😄 05369283160

wxm05443139173 says: - Kasım 21, 2020, 2:06 am

Merhaba bayanlar tanışalım bekarım yalnız yaşıyorum istanbul 05443139173 hoşçakalın

Gülizar says: - Nisan 24, 2021, 7:12 pm

ciddi olan erkekler arasın yada mesaj atsın tanışalım ❤️🫂

Gülizar says: - Nisan 24, 2021, 7:13 pm

ciddi olan erkekler arasın yada mesaj atsın tanışalım ❤️🫂

Gülizarr says: - Nisan 24, 2021, 7:13 pm

Ciddi olan erkekler arasın yada mesaj atsın tanışalım ❤️🫂