Ben elif Tokatda yasiyorum Erkek arkadas ariyorum, Erkek Arkadas *2021

Ben elif tokat da yasiyorum bekarim. Erkek arkadas arıyorum. Yaşım 28 dürüst olun samimi olun.

Kendine güvenen erkeklerin cevaplarını bekliyorum.

elif ismim, erkek arkadas ariyorum, tokat dan erkek arkadas, bayan arkadas tokat

İslami Evlilik Sitesi & İslami Evlilik

Arkadaşlık Siteleri - Arkadaşlık Sitesi

Bayan Arkadaş, Arkadaşlık

Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri - İslami Evlilik Ve Arkadaşlık Sitesi

Engelliler Evleniyor - Engelli Sevgili Arayanlar

Bilimsel Evlilik - Evlilik Sitesi

Bedava İlan Ver - İlan Nasıl Verilir

Ciddiask - Tanış Kaynaş

Arkadaş Bul - Partner Bul

Kapalı Bayanlarla Sohbet - Kadınlarla Tanışma Siteleri

11 comment
Erol says: - Mayıs 20, 2019, 10:06 am

Ne yalan söyleyeyim bende ankara’da oturuyorum ciddi anlamda arkadaşlık kurmak isteyen hanımlardan mesaj bekliyorum yazın eşinden ayrılmıştır olsun mutlu olmak istiyorsan yaz 05467282473 ara görüşelim dul

mehmet says: - Haziran 9, 2019, 8:45 am

merhaba Elif hanım bende tokatlıyım ama Ankarada görev yapıyorum ünüversite mezunuyum resmi dairede idareci olarak görev yapıyorum ara görüşelim. hursit1965@hotmail.com

mehmet says: - Haziran 9, 2019, 8:47 am

merhaba ara görüşelim hursit1965@hotmail.com Ankara

Cengiz says: - Haziran 19, 2019, 11:27 pm

Slm Elif hnm Tekirdağdayim ciddi arkadaşlık düşüncesindeyim tanışmak istiyorum
Watsap var 0546 456 09 18

Selim buhsink says: - Haziran 26, 2019, 10:02 pm

Merhaba ben selim buhsink İstanbul avrupa yakasında bağcılar da otuyorum 27 yaşındayım gerçekten konuşmak istiyorum 0553 636-6547

Selim buhsink says: - Haziran 26, 2019, 10:03 pm

Merhaba b.en selim b. uhsink İstanbul avrupa yakasında bağcılar da otuyorum 27 yaşındayım gerçekten konuş. mak is. tiyorum 0553 636-6547

Selim buhsink says: - Haziran 26, 2019, 10:03 pm

Merhaba. ben selim buhsink İstanbul avrupa yakasında. bağcılar da otuyorum 27 yaşındayım gerçekten konuşmak. istiyorum 0553 636-6547

Selim buhsink says: - Haziran 26, 2019, 10:15 pm

Merhaba ben selim buhsink İstanbul avrupa yakasında bağcılar da otuyorum 27 yaşındayım gerçekten konuşmak
istiyorum 0553 636-6547

Aslam says: - Ağustos 9, 2019, 11:44 pm

05396977893

ENES 0505 823 56 23 says: - Kasım 22, 2019, 6:59 pm

SLM TATLI VE HOŞ BAYANLAR BEN ENES 0505 823 56 23

ENES 0505 823 56 23 SAĞLICAKLA KALINNN…

Yılmaz says: - Ekim 23, 2020, 6:51 pm

Merhaba Elif hanım ben öğretmen yılmaz. Tokatta yaşıyorum. öğretmenim. 56 yasindayim. Hiper aktif ve sporcu kişiliğim var.hiç bir rahatsizligim bulunmamaktadır. Boy 1.67 kilo 65 esmerim. Sizinle tanışmak ve görüşmek isterim. Mesajını bekliyorum. Selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 5452298800