55 60 arkadaş arıyorum, arkadaş ara bul *2021

55 60 arkadaş arıyorum

Merhaba arkadaşlar ben zeynep ben burada adam gibi 60 yaş erkek arkadaş arıyorum kendime kısaca kendim de biraz bahsetmek isterim. Daha önce bir evlilik yaptım ama yanlış insanla evlilik gerçekten de zor oldu ve ayrıldık ama yalnız olmak gerçekten de zor insan arıyor hayat arkadaşının. Evlilik sitesi de 60 yaş üstü evlilik sitesi üzerinde kendime uygun biri efendi samimi düzgün bir bey arıyorum. Benim maddi bir sorunum yoktur kendime ait evim de var iş yerim de var özel bir iş yerimde yaklaşık 80 kişi çalıştıran iş kadınıyım. Burada 60 yaşında evlilik arayan beyleri tercih ediyorum ve bu yüzde buraya evlilik ilanın veriyorum.

Zeynep 50 yaş üstü evlilik grupları arıyor

Evet arkadaşlar ben ücretsiz arkadaş arama siteleri de evlenecek erkek arkadaş arıyorum kendime uygun olan bana mesaj yazabilir. İnsan 50 yaş üstü evlilik grupları üzerinde evlenecek erkek arıyor bazen sakın beni kınamayın bu yaştan sonra evleneceksin de ne yapacaksın deyin sakın. Çünkü hayat tek başıma yürütemiyorum hayatımı paylaşmak isteğim bir bey ile tanışmak isterim artık ben de tekrar bir yuva kurmak isterim.

60 yaş üstü evlenmek isteyen erkekler

İnternet de çok aramam yaptım 60 yaş üstü evlenmek isteyen erkekler burada evlenecek kadın arıyor ben de bu kadınlar de biriyim eğer siz de bu şartlar da evlenmek isterseniz buraya evlilik siteleri değil de evlilik sitesi de bana ulaşabilirsiniz. Artık benim de ikinci baharı yaşamak istemem kadar doğal ne olabilir ki. evlenmek isteyen emekli erkekleri burada görmek ve bana evlilik teklifi yapmalarının bekliyorum artık gelin beni isteyin ve bir yuva kuralım bizim de bu saat de sonra mutlu olacak günlerimiz olsun. Ne güzel bir ortam da arkadaş arıyorum diyebiliyor olmak ne kadar mutluluk verici bir ortam arkadaşlar hem evlilik hem de arkadaş edinmek burada bulacağız.

50 yaş üstü evlenmek isteyen erkekler

Beyler ister 50 yaş üstü evlenmek isteyen erkekler olsun ister 60 yaş üstü evlenmek isteyen erkekler olsun bu saat de sonra fark eder mı benim için adam gibi olsun yeterli benim için haydi o zaman evlenelim mi? Ben foto kullanmıyorum malum iş kadının olduğum için ama eğer niyetiniz de ciddi olan varsa tabi ki beni göreceksiniz ve buluşacağız o konuda sıkıntı söz konusu değildir arkadaşlar. Umarım iyi bir eş adayı çıkar karşıma hayırlı kısmetler olsun arkadaşlar.

60 yaş erkek arkadaş 

60 yaş üstü evlilik sitesi

60 yaşında evlilik 

ücretsiz arkadaş arama siteleri

50 yaş üstü evlilik grupları

60 yaş üstü evlenmek isteyen erkekler

evlenmek isteyen emekli erkekleri

50 yaş üstü evlenmek isteyen erkekler

55 60 arkadaş arıyorum

İslami Evlilik Sitesi & İslami Evlilik

Arkadaşlık Siteleri - Arkadaşlık Sitesi

Bayan Arkadaş, Arkadaşlık

Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri - İslami Evlilik Ve Arkadaşlık Sitesi

Engelliler Evleniyor - Engelli Sevgili Arayanlar

Bilimsel Evlilik - Evlilik Sitesi

Bedava İlan Ver - İlan Nasıl Verilir

Ciddiask - Tanış Kaynaş

Arkadaş Bul - Partner Bul

Kapalı Bayanlarla Sohbet - Kadınlarla Tanışma Siteleri

64 comment

    […] sanal alem de bayan arkadaş arıyorum diye ilan veriyorlar biz onları yakında takip ediyoruz. Ama arkadaşlık ilanları da […]

Muammer says: - Ekim 24, 2019, 4:23 pm

Muammer Konya’dan bize bakacak bekAr yaşı 20 ila35 arası kimsesi olmayan wsassp nom 05522821473 cep telefonu 05428461473

Cesur says: - Ekim 26, 2019, 6:14 pm

Yaş 30 bekarim bakımlı bayanlarla tanışmak için whatsap numaram bu 05348505163 eğlenmek için bayan arkadaş arıyorum kendine güvenen bayanlar tanışmak istiyorum

Engin ben says: - Aralık 8, 2019, 2:44 pm

İstanbul engin ben amacım dürüstlük çerçevesinde uzun bir arkadaşlık dostluk sırdaş sevgili olmayı düşünen ist CDi olgun bayan arkadaş arıyorum 05388949521

Tayfun says: - Aralık 19, 2019, 9:45 pm

Slm ben tayfun yaş 37 boy 175 kg 75 güvenli gerçekçi bir beyim gerck bayan arkadas varsa tanisalim fark etmz evli dul bekar yaşada önem vermem gizlik te olur sıfır besyuz kırk üç dokuz yermi dert yermi iki seksen dokuz 0543 924 22 89

tarık says: - Aralık 25, 2019, 11:56 am

MERHABA BEN TARIK 55YAŞINDAYIM AMACIM DURST BIRIYLE EVLILIK YAPMAK ISDERN TANIŞALIM 05350786878

Serkan says: - Aralık 27, 2019, 10:59 pm

Slm İstanbul Avrupa yakası ben Serkan 48 yaş siportmen aktif beyim kilo sorunu olmayan bayan arkadaş sevgili arıyorum WhatsApp no 05305446657

Taner Ankara05070938053 says: - Aralık 30, 2019, 2:27 pm

Ankarada 1.78 boyunda 78 kiloda kumral 45 yaşında beyim. Ankara ve yakın çevresinden her durum ve yaş bayan arkadaşlar 05070938053 numaramı arayabilirler.

Engin says: - Aralık 31, 2019, 6:08 pm

Merhaba İstanbul anadolu yakasında beyim amacım gizlilik dürüstlük çerçevesinde uzun bir arkadaşlık dostluk sırdaş olucak CDi olgun bayan arkadaş arıyorum 0538/884/95/21

Akın says: - Ocak 2, 2020, 11:13 am

Merhaba Ben Akın 67 Yaşında Kamu Emeklisi EŞIM Vefat Etmiş yalnız Yaşiyorum yalnız yaşamak çok Zor yaşıma uygun evlenmek İsteyen 50-60 Yaş Arası bayanlar le tanışıp evlenmek istiyorum benimle Hayat Arkadaşlığı yapecek hanım çok güzel bir Hayat yaşayacak İnşallah 0537 811 32 78 Lütfen Çok Genç Bayanlar Aramesınlar.

Akın says: - Ocak 2, 2020, 4:50 pm

Merhaba Ben Akın 67 Yaşında Kamu Emeklisi EŞIM Vefat Etmiş yalnız Yaşiyorum yaşıma uygun 50 60 yaş arası evlenmek İsteyen benle tanışıp evlenmek istiyorum benimle evlenecek hanım çok güzel bir hayat Yaşiyecek İnşallah 0537 811 32 78 Lütfen çok Genç Bayanlar Aamesınlar.

Kenan says: - Ocak 15, 2020, 7:53 am

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Bircan says: - Ocak 28, 2020, 9:46 pm

ismim bircan bekarım buraya katılma nedeni gerçekten mutlu huzurlu yuva kurmak ömrümü paylaşacağım yuvamı kuracağım insanı bulabilmek Ey Allah’ım bana öyle bir eş adayı nasip et ki onda da annemi göreyim babamı göreyim yer ve yas onemli degil 00359894924511 aramanızı bekliyorum WhatsApp üzeri

Kemal Ankara05070938053 says: - Ocak 29, 2020, 11:36 am

Ben Ankaradan Kemal. 175 boyunda 78 kiloda 40 yaş güvenilir esmer beyim. 05070938053 Ankara ve yakın çevreden ilgi bekleyen ve güvenilir bir arkadaşlık isteyen HER YAŞ VE HER DURUMDAN olgun, genç, istekli,kilolu, öncelikli vs. hanımlar 05070938053 numaralı hattımı her zaman arayabilirsiniz……… 05070938053

ugur says: - Şubat 10, 2020, 1:35 pm

Slm bayanlar arayın tanışalım wasap var 0534 853 71 35

Tayfun says: - Mart 11, 2020, 12:16 pm

Slm ben tayfun yaş 39 boy 175 kg 80 gerçekçi güvenli bir beyim gerçek bayan arkadasla tanışmak isterim fark etmz evli dul bekar yaşada önem vermem gizlikte olur yeterki gerçek bayan olsun sıfır besyuz kırk üç dokuz yermi dert yermi iki seksen dokuz 0543 924 22 89

Tayfun says: - Mart 12, 2020, 12:29 pm

Slm ben gaziantepten tayfun yaş 39 boy 175 kg 80 bayan arkadas ariyom fark etmez dul bekar yaşada önem vermem lütfen gerck bayan varsa tanislim sıfır besyuz kırk üç dokuz yermi dert yermi iki seksen dokuz 0543 924 22 89

    Seval says: - Nisan 3, 2021, 7:05 am

    Selamlar

      Mesut says: - Nisan 6, 2021, 6:23 pm

      Mesut ben 45 yas 190 boy milli.sporcu.beyim olgun bayanlar tanisalim seval hanim tanismak dilegiyle özele acik

      Cemil says: - Temmuz 6, 2021, 10:48 pm

      Sevalcim senlen tanış Mak istiyorum

Tayfun says: - Mart 14, 2020, 3:51 pm

Slm ben gaziantepten ikamet eden tayfun yaş 39 boy 175 kg 80 güvenli gerçekçi bir beyim gerçek bayan arkadas varsa tanisalim fark etmez yasa önem vermem 40 50 55 yaşlarında olur evli dul bekar fark etmz şehirde fark etmz sıfır besyuz kırk üç dokuz yermi dert yermi iki seksen dokuz 0543 924 22 89

    Memet says: - Temmuz 20, 2021, 1:58 am

    Iyi geceler tanimak isterim

Tayfun says: - Mayıs 29, 2020, 11:29 am

Slm ben gaziantepten ikamet eden tayfun yaş 39 boy 175 kg 75 gerçekçi

Yılmaz says: - Haziran 4, 2020, 4:42 am

Merhaba hanım efendi ben 60 yaşındayım. Tokatta yaşıyorum. Emekli öğretmenim.eşimden ayrıldım.milli ve manevi değerlere bağlı bir insanım. Türkiyenin her tarafında yaşayabilirim. Sevgi saygı ve sadakat çerçevesinde sizinle tanışmak ve bir hayatı paylaşmak istiyorum. Hiç bir fiziksel hastaligim yok.hiç kullandığım ilaçta yok sporcu kişiliğim vardır. Benim için maddeden ziyade mana önemlidir. Size hayatınız boyunca eşlik etmek arkanda değil yanında olmak istiyorum. Cinsel anlamda hiç bir sıkıntım yok siz de arzu ederseniz yanınıza gelebilirim.selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 5452298800

Hakan says: - Haziran 20, 2020, 2:09 pm

Merhaba ben hakan karsta yaşyom 52 yaş 185 boy 83 kg k yakşiklim 5 yıl oldu eşim rahatsız olgun durut bır bayan arkdaş ıyı bır dost olabılmek ıstyorum gızlık onem veren guvenlır bır dost aryom hafta sonları görüşe bılceım saygılı durust sevyelı temız tıtız bır dost aryom tanışmak ıstyen bayanları beklıyorum bana ulaşinız. Sıfır beşyüz otuz sekızyuz yetmış elli bir on bır 0530 870 51 11 msj aranılırsınız çağrı atnız yeterlı

Orhan says: - Eylül 24, 2020, 3:14 pm

Merhaba ben Orhan 48 yaşındayım temiz ve bakımlı bir beyim gizliliğe önem veren biriyim gizliliğe önem veren bir bayan arkadaş arıyorum olgun tercihim 0553 918 91 97

Levent can says: - Eylül 28, 2020, 1:30 am

Bayan arkdaş aryorum yaş sınırım yok kendini yalnız his eden bayanlar ben 48 yaşındayım istanbuldayım arkdaş dost yoldaş varsa engeli olmayanlar araya bilir.
05526485321

Tayfun says: - Ekim 4, 2020, 9:53 pm

Slm ben gaziantepten ikamet eden tayfun yaş 39 boy 175 kg 75 ela gözlü siyah saçlı sprtk yaplı gerçek bayan arkadas ariyom fark etmz bekar dul evli yasada önem vermem şehirde fark etmz sıfır besyuz kırk üç dokuz yermi dert yermi iki dokuz msj ve ya watsp ara tanışalım görüşelim reallde 0543 924 22 89

AYŞE says: - Ekim 5, 2020, 6:38 pm

merhaba ben ayşe trabzon ofluyum dulum genc sevgili arıyorum beni ararmısın 0535 500 ** ** KAÇAMAK İSTEYEN BEYLERİ BEKLİYORUM

    EMRAH says: - Nisan 2, 2021, 7:50 pm

    EMRAH 35 YAŞINDAYIM BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM

    Kadir says: - Temmuz 16, 2021, 4:42 pm

    Merhabalar Ayşe Hanım egerki bir arkadaş bulamadiysaniz benAkçaabat da ikamet ediyorum vesizinle arkadaş olmak istiyorum tel

LEYLA says: - Ekim 5, 2020, 6:41 pm

merhaba ben LEYLA trabzon ofluyum evliyim genc sevgili arıyorum beni ararmısın 0555 988 ** ** kendine güvenen geçn erkekler arasın

    mehmet 5065410901 says: - Aralık 4, 2020, 5:05 pm

    selam mehmet ben denizliden 5065410901

    mehmet 5065410901 says: - Aralık 4, 2020, 5:05 pm

    selam mehmet ben denizliden 5065410901

    Anonim says: - Mart 26, 2021, 9:58 pm

    Selam iyi aksamlar tanışmak çok isterdim tabiki istersen 05

    Rasim says: - Nisan 1, 2021, 11:57 pm

    Merhaba iyisiniz

    Kadir says: - Temmuz 16, 2021, 4:36 pm

    Leyla hanım ben Akçaabat da ikamet ediyorum arkadaş olarak görüşmemizde bir sakınca görmüyorsan konuşmak istiyorum telim

Atakan says: - Ekim 21, 2020, 2:09 pm

Mrb ben ist b köyden atakan yaş 38 ne istediğini bilen real düşünen evli dul kapalı olgun hanımlar

Hasan says: - Ekim 27, 2020, 9:42 pm

55 yaşındayım evliyim tanişmak isterim

Alper says: - Ekim 28, 2020, 2:58 pm

Merhaba senle tanışmak isterim ben alper anakaradan numaram 05426038366

Sedat says: - Kasım 29, 2020, 9:42 am

Merhabalar zeynep hanım. 57 yaşındayım Istanbulda yasiyorum, yöneticilik üzerine yüksek lisans eğitimimi yaptım, 30 yıllık devletimin cesitli kademelerinde görev yaptım, öncelikle dürüst, samimi, güvenilir, özü sözü bir, sevgi saygı içerisinde, empati yapan, çalışmayı seven istenirse calismaya severek devam eden, ancak hayati zorlaştırmayın kolaylaştıran Ozel yaşantımıza zaman ayırarak, gezerek, görerek güzel günler yaşayarak hayati paylaşmak, vb.eri. Ancak böyle yazarak sizi etkilemek, detaylı anlatmak mümkün değil. Çünkü insan olarak öncelikle sesten, daha sonra görüntüden, duruştan. Bakistan, yüz yüze konusmaktan vb.erlerinden etkilenir, daha detaylı tanır, elektrik alır ve verir. Onun için bana bir sans tanımanızı oncelikle telefonda sevgi ve saygı içerisinde sestense etkilenerek on tanışma yapmamızı, uygun görülürse yüz yüze görüşerek etkilesim oluşturmak detaylı tanışıp birlikte emin adımlarla sağlıklı, istikrarlı güvenli biryol almamız ve uzun sureli birlikte hayatımızı paylaşmanız dileğiyle telefonunuzu bekliyorum. Görüşmek dileğiyle saygılarımla. Sifirbesyuzbes altiyuzyetmissekiz onyedi yirmi.

    Can says: - Mayıs 25, 2021, 8:59 pm

    Slm

5466764108 says: - Ocak 13, 2021, 7:13 pm

Kocaeli cevresınden elıt bakımlı kendını yanlız ve mutsuz hisseden kariyer sahibi ciddi anlamda goruşmek isteyen ŞAHIBEM olacak bayanlar 5466764108 arayın konusalım goruselım

MUSA KIZILBOGA says: - Şubat 6, 2021, 10:08 am

SLM BEN İSTANBUL ‘DAN MUSA YAŞIM 36 ANADOLU YAKASINDAN KAMU HASTANESİ’NDE ÇALİŞIYORUM 50 İLE 55 ARASI BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM SEYAHAT ENGELI OLMAYAYACAK
TEL: 0534 529 39 51

MUSA KIZILBOGA says: - Şubat 6, 2021, 10:13 am

SLM LEYLA HNM BEN KENDIME GUNENİYORUM BRNİ ARA
0534 529 39 51

Musa kızılboga says: - Şubat 6, 2021, 10:59 am

Hadi 50 55 üzeri bayanlar beni arayın lütfen 05345293951

MUSA KIZILBOĞA says: - Şubat 6, 2021, 11:01 am

SLM 50 55 üzeri bayanlar beni arayın lütfen yalnizim 0534 529 39 51

MUSA KIZILBOGA says: - Şubat 6, 2021, 1:36 pm

SLM BEN İSTANBUL ‘DAN MUSA KAMU HASTANESINDE 17 SENEDIR ÇALIŞIYORUM YAŞIM 36
55 İLE 60 ARASI BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM SIKINTISI OLMAYACAK BENI ARASIN BIDE SEYAHAT ENGELI OLMAYACAK BENİMLE TATİLE GELEBİLECEK 0534 529 39 51

Mustafa says: - Şubat 11, 2021, 1:13 pm

Selam mustafa benManisa nin ilçesinde yaşıyorum.70 yaşım emekliyim eşim vefat etti çocuklar evli ikinci baharımı yaşatacak hayat arkadaşı ariyorum ciddi hanım anlayışındayım amaç hayatı paylasak yaşamak…tel.05382445160 iyi gunler

Mehmetali Kaya k says: - Mart 22, 2021, 12:35 am

selam ben.manisada n.45.veya5oli.yaşlarin.birbayan.ariyorum.h.afif.engeeli.olabilir 053723o44o7.beni.mesaji

Kemal says: - Mart 28, 2021, 8:47 pm

Mrb ben kemal Gemlikten bekarım emekliyim temiz düzenli bakımlı alkol sigara kullanmayan sorumluluk sahibi paylaşımcı biriyim
Aradığım bayanda temiz düzenli bakımlı alkol sigara kullanmayan biri olmalı evine eşine bağlı sorumluluk sahibi
Olmalı
Yaşım 63 Boyum 172 kilom 78 esmerim
Tel 0551 054 91 49

Arif says: - Nisan 18, 2021, 11:02 pm

62yasimdayim dulumve emekliyim dürüst yalan dolaniolmayak bir bayanla tanismak istiyorum

İmambakir says: - Nisan 27, 2021, 6:40 pm

Merhabalar. İnşallah. Şanslar. Hapenize. Dilerim.
Benim istediğim Edirne. Olgun. Bir
Bayanla tanışmak. Yaş 60 kader. Olsun
Hiç. Fark. Etmez bol sevgiler. Dilerim
Nasib olan. Bayanlar. İlgisinize. Bırakıyorum. Selam..

emrah says: - Mayıs 2, 2021, 11:53 am

antalya emrah

Taner says: - Mayıs 27, 2021, 6:45 pm

Ankara. Keçiörenden. 36. Yasında. 1.78. Boy. 68. Kiloda. Olgun. Beyim. Koç. Burcuyum.

Sohret says: - Temmuz 2, 2021, 7:41 pm

Ben 56 yasdayim ciddi evlilik dusunen varsa icinde Allah korkusu olan adamla tanisib evlenmek isdyorum ikinci baharimi yasamak mutlu olmak isdyorum

    Kerem says: - Temmuz 15, 2021, 5:49 pm

    Merhaba ben istanbul dan yaşım 39 bayan larla sohbet beni anlayan dörüst bir bayan arıyorum kilom 65 .boy 70 .

Orhan says: - Temmuz 9, 2021, 1:52 pm

Merhaba ben Orhan 49 yaşındayım Diyarbakır’da yaşıyorum ciddi ve güvenilir bayan arkadaş arıyorum 1 82 boyunda esmer biriyim

Orhan says: - Temmuz 13, 2021, 2:49 pm

Merhaba ben Orhan 49 yaşındayım Diyarbakır’da yaşıyorum işim gereği temiz dürüst güvenilir bayan arkadaş arıyorum

Anonim says: - Temmuz 13, 2021, 3:52 pm

Merhaba ben haydar kökler orta yaşlı kalıplı ve ciddi bir erkeyim

Haydar kökler says: - Temmuz 13, 2021, 3:53 pm

Merhaba ben haydar kökler orta yaşlı kalıplı ve ciddi bir erkeyim

Kerem says: - Temmuz 15, 2021, 5:41 pm

Merhaba bayanlar ben. istanbul dan tanışmak isteyen bayanlar arasın arkadaşlık sohbet eden bayanlar arasın

Kerem says: - Temmuz 16, 2021, 9:47 pm

Merhaba lar ben istanbul dan yaşım 39 boy 170 kilo 65 siyah saçlı dürüst bi bayanla tanışmak istiyorum

Gerçek says: - Temmuz 19, 2021, 12:58 am

Egeliyim kendi evinde yalnız yaşıyorum emekliyim ciddi dürüst ve seviyeliyim aynı şekilde samimi ciddi ve dürüst bir bayanla ileriye dönük tanışmak isterim gelin hayatı paylaşalım whatsapp